Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Nanu AB

Våra fastigheter

HO Möllersväg 12 i Dösjebro

Giggvägen 1-3 Barsebäck

Gryvägen 2 a-d Kävlinge

Idrottshemsvägen 3-5 Lilla Harrie

Hedvägen 21 Trelleborg

Syréngatan 7 Trelleborg

Söderslättsgatan 47 Trelleborg

Söderslättsgatan 72 Trelleborg

Fastighetsfrågor hanteras i första hand av 

Daniel Olofsson 070-9759815

 

Vision

Nanu AB skall i branschen omnämnas som ett fastighetsbolag med fokus på hyresgästen på en stabil plattform i de geografiska område på vilka vi agerar.

Affärsidé

Nanu AB skall med kunnande och sin kompetens kring byggande och fastighetsförvaltning skapa den plattform som vi vill agera på - förvärv, förädling, förvaltning för långsiktig tillväxt och värdeökning.

Mål

Nanu AB ska uppfattas som ett seriöst och lönsamt företag inom fastighetsbranschen med stor vikt på hyresgästen och ekonomisk stabilitet. Nanu AB skall om ca 5 år äga och förvalta ca. 110 lägenheter. Den ekonomiska tillväxten skall generera en avkastning på totalt kapital på sex procent.

Strategi

Nanu AB skall genom att samordna företagets samlade kompetens inom förvaltning, byggande, projekt- och byggledning, service och ekonomi bidra till en effektiv process för fastighetsförädling och förvaltning.

Miljö

Nanu ABs verksamhet skall bedrivas med minsta miljöpåverkan och därmed, på ett effektivt, ekonomiskt och resurssnålt sätt bidra till en miljömässigt hållbar utveckling.

Historik

Nanu AB bildades under vintern 2006-2007. Företaget är ett dotterbolag till ROBAB som är ett byggföretag som varit verksam på den Skånska byggmarknaden sedan 1998.